Skip to main content

Om oss

Lokal aktör, lokal folkhälsa med lokal personal.

Att få verka som lokal träningsaktör med fokus på rörelse och välmående var och är grundtanken till NumberOneGym & NumberOnePadel. Att skapa en social mötesplats där vi kombinerar gym & sport på ett sätt som inte funnits i Eskilstuna tidigare. Med en total yta (inklusive gym & utegym) på nästan 5000 m2 är möjligheterna oändliga.

När du kliver in på NumberOnePadel för första gången möts du av atmosfären på en gång. Anläggningen med en maffig takhöjd på 12 meter, ljudet av padel, ljudet av idrott och känslan av rörelse.  Det svarta konstgräset leder in dig i idrottens värld där vår centercourt bana i panorama stil ger dig en inblick i vad som väntar. 8 st. Padelbanor av absolut toppklass tillsammans med full utrustad shop, lounge möjligheter, mat & dryck men framförallt. Ett ställe där glädje och idrott kombineras på bästa sätt.

Människorna som gör NumberOnePadel till vad det är (personalen) tar emot våra gäster med ett leende samtidigt som dom erbjuder en service du som kund förtjänar. Vi tror nämligen starkt på att förgylla varje besökares upplevelse i denna fantastiska sport som blivit en stor del av folkrörelsen i vårt avlånga land. Padeln är här för att stanna och vi på NumberOne tänker ta den till nästa nivå, för alla! Varmt välkomna och ”let the game begin” // Personalen på NumberOne