Skip to main content

Om oss

Lokal aktör, lokal folkhälsa med lokal personal.

Att få verka som lokal träningsaktör med fokus på rörelse och välmående var, och är fortfarande, grundtanken till NumberOneGym & NumberOnePadel. Att dessutom skapa en social mötesplats där vi kombinerar gym och sport på ett sätt som inte funnits i Eskilstuna tidigare är spännande. Med en total yta (gym, utegym och padelhall) på nästan 5000 m2 är möjligheterna oändliga.
När du kliver in på NumberOnePadel för första gången möts du av en unik atmosfär. Anläggningen har en maffig takhöjd på 12 meter och det svarta konstgräset  leder in dig i idrottens värld där vår centercourtbana i panoramastil ger dig en inblick i vad som väntar. Här finns 8 st padelbanor av absolut toppklass tillsammans med en fullt utrustad shop, loungemöjligheter, mat & dryck och framförallt ett ställe där glädje och idrott kombineras på bästa sätt.

Människorna på NumberOnePadel tar emot våra gäster med ett leende och erbjuder den bästa service, precis som du som kund förtjänar. Vi tror nämligen starkt på att förgylla varje besökares upplevelse i denna fantastiska sport som blivit en stor del av folkrörelsen i vårt avlånga land. Padeln är här för att stanna och vi på NumberOne tänker ta den till nästa nivå, för alla! Varmt välkomna och ”let the game begin” // Personalen på NumberOne